Değerler Eğitimi Futbol Turnuvasında Şampiyon

Değerler Eğitimi Futbol Turnuvasında Şampiyon "Sevgi" Takımı Oldu.

Öğrencilerimiz arasında dostluğu pekiştirmek,fair play(dürüst oyun)kavramını benimsetmek ,sportif faaliyetleri yaygınlaştırmak amacıyla

´DOSTLUK TURNUVASI´gerçekleştirildi.

22.04.2019 916

Ortaokul erkek öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen turnuvada 5 takım mücadele etti.Tüm maçlar sonucunda rakiplerinin tamamını mağlup eden Sevgi takımı şampiyon oldu.Turnuvada ayrıca değerler eğitimini vurgulamak amacıyla takımlarımısın isimlerini Sevgi,Saygı,İyilik, Adalet ve Dürüstlük olarak belirledik.Öğretmen ve öğrencilerimizin seyirci olarak izlediği turnuvada taraftarlardan takımlarına tam destek geldi.Turnuvayı organize eden İhsan YABANERİ başta olmak üzere  hakemlik yapan 1A Sınıf Öğretmeni Mehmet KILIÇARSLAN ,2A sınıf Öğretmeni Evren ÖZDEMİR ve Okul Rehber Öğretmeni Şahabettin KARABEYOĞLU´ya teşekkür ederiz.

22-04-2019