Kız Basketbol Takımımızla İl İkincisi Olduk

Okulumuz Kız Basketbol Takımı Pazartesi günü Merkez Ortaokulunu 42-10, Salı günü Kuzeykent Ortaokulunu 50-9, Çarşamba günü Orhan Şaik Gökyay Ortaokulunu 70-2,Perşembe günü Taşköprü BahriAlp Ortaokulunu 50-15 gibi farklı skorlarla yenerek finale kaldı.Bugün Vali Aydın Arslan Ortaokulu ile final maçında karşılaşan okulumuz müsabakadan sadece 1 sayı farkla 36-35 mağlup ayrılarak Kastamonu ikincisi olmuştur.Takımımız oyuncusu Fikriye Kaya 5 maçta 100´ün üzerinde sayı atarak en çok sayı atan oyuncumuz olmuştur.Kız basketbol takımımız oyuncularını tebrik ediyoruz.Basketbol takımımızı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şükran Gökçe´yi de tebrik ediyor,çalışmalarından ve emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.

16.02.2015 2691