Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası Kutlandı

Peygamber Efendimiz'in (sav) doğum gecesi olarak bilinen Mevlid Kandili bu sene 17 Ekim Pazar günü idrak edilecek. Bu sebeple Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yaşar ERENER'in nezaretinde, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

15.10.2021 552

Okulumuz öğrencileri, Mevlid-i Nebi Haftasında çeşitli etkinlikler düzenledi. Okulumuzun panolarına haftanın anlam ve önemi dair bilgilendirici yazılar asıldı. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine lokum dağıtıldı. Ardından düzenlenen törende günün anlam ve önemi bildirildi. Daha sonra "Peygamberimizin Hayatı Oratoryosu", "40 Yaşındasın Şiiri" ve "Veda Hutbesi" öğrenciler tarafından okundu. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yaşar ERENER'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

kutludogumhaftasikutludogumhaftasikutludogumhaftasikutludogumhaftasikutludogumhaftasikutludogumhaftasikutludogumhaftasikutludogumhaftasikutludogumhaftasi