Özel Eğitim Sınıflarımızdan Kastamonu Gezisi

11.11.2021 609

21/10/2021 Persembe günü; Özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Hatice Bulut, Hilal Erol, Merve Karakaş, Onur Çelik ve Rehber öğretmenimiz Şahabettin Karabeyoğlu'nun katılımları ve okul idaresinin izin ve desteğiyle Eğitsel gezi düzenlemek ve  öğrencilerimizin motivasyonu arttırmak amacıyla Kastamonu merkeze gezi düzenledik.

Gezi kapsamında; İhsan Ozanoğlu Uygulama Okulu'na tanıtım ve öğrencilerimizi lise eğitiminde seviyelerine uygun bir okula yönlendirmek amacıyla ziyarette bulunduk.

Sonrasında ise; Şapka müzesi görsel açıdan dikkatlerini çekip ilgiliyle gezdikleri bir müze turu oldu.

Öğlen yemeğinin ardından öğrencilerimizin enerjilerini atıp hoşça vakit geçirmeleri için oyun alanında oyunlar oynadık; özellikle bowling oyununda öğrencilerimizin çok eğlendiklerini gördük.

Hem eğitsel açıdan hem de eğlenceli vakit geçirmek açısından çok güzel bir gün oldu. Okul idaresine, şöförümüz Bülent Sarıçiçek'e ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

özelegitimgeziözelegitimgeziözelegitimgeziözelegitimgeziözelegitimgeziözelegitimgeziözelegitimgezi