Taşköprü Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Yeniliklere açık, insani ve milli değerlere bağlı, bilgili ve onurlu nesillerin yetiştiği bir eğitim yuvası olmaktadır.

Misyon: Misyonumuz: Bölgesinde okulu ve öğretmeni bulunmayan çocuklarımızı; kabiliyetlerini geliştirerek ortaöğretime yönlendirmek ve çağın ihtiyaçlarına uygun değerlerle topluma kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Spor alanında Güreş, Basketbol, Atletizm, Hentbol, Satranç, Badminton, Futbol ve Masa tenisi takımlarımızla Türkiye, Bölge ve İl Birinciliklerimiz vardır. Sosyal Etkinliklerde de okulumuz faal olup okulumuzun katılım ve dereceleri mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://taskopruybo.meb.k12.tr

Adres - GİZLİCE MAH. ŞEHİT ADEM AKMAN SK. NO: 11 İÇ KAPI NO: 2 TAŞKÖPRÜ / KASTAMONU

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Gizlice Mahallesi, Şehit Adem Akman Sokak, No:11 37400 Taşköprü-Kastamonu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 42 KM, İlçe Merkezine 0.5 KM.