Kız Pansiyonu

Taşköprü Yatılı Bölge Ortaokulu Kız Pansiyonunun 40 kişilik kapasitesi vardır. Odalarda baza sistemli yataklar vardır. Her öğrencinin kendine ait iki kapılı dolabı mevcuttur. Yorgan ve battaniyeler belirli sürelerde yenilenmektedir. Odalarda her öğrencinin rahat etüt yapabileceği şahsına ait masa ve sandalyesi vardır.  Koridorlarda ve dinlenme salonunda, televizyon ve koltuklar mevcuttur. Duşlar duşakabin şeklinde ayrı ayrıdır. Yurtlar sürekli olarak havalandırılmaktadır.

6 Eylül 2021 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'nin 79. Maddesinde; Covid-19 Kapsamında Okul Pansiyonlarında Alınması Gereken Önlemler belirtilmiştir. Okulumuz bu rehberi kaynak edinerek önlemlerini almıştır. Bu kapsamda: Pansiyon girişinde, çıkışında ve pansiyon içerisinde maske, mesafe ve temizlik hakkında bilgilendirici afişler asılmıştır. Öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği dezenfektanlar mevcuttur ve her gün yenilenmektedir. Yemekhane, giriş alanı, dinlenme salonu, odalar ve yataklar sosyal mesafe planına uygun olarak düzenlenmiş ve işaretlemeleri yapılmıştır.  

14.09.2021 454

Kız Pansiyonumuzdan görüntüler.

Kız PansiyonKız PansiyonKız PansiyonKız PansiyonKız PansiyonKız Pansiyon14-09-2021Kız PansiyonKız PansiyonKız PansiyonKız Pansiyon